Home / Algemeen / Samenwerkingsovereenkomst getekend

Samenwerkingsovereenkomst getekend

Op 15 december jl. hebben is de samenwerkingsovereenkomst tussen Leekerweide en De Baanbreker getekend voor het beheer en vormgeven van het Hertenkamp ‘Het groene Hart’ en stadscamping De Vest in Enkhuizen. Samen gaan wij zorgdragen dit mooie stukje natuur in Enkhuizen in de toekomst te behouden.

De Baanbreker en Leekerweide (waaronder WmoBuroFlo) zijn beide organisaties die zich inzetten voor mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt. In Enkhuizen zijn wij vorig jaar een samenwerking gestart met de bijzondere projecten: Hertenkamp ‘Het groene hart’ inclusief de Heemtuin en stadscamping De Vest. Zowel De Baanbreker als wij vinden het belangrijk dat er meer mogelijkheden gecreĆ«erd worden in de samenleving voor de doelgroepen waarmee we werken. Het werken met dieren, de natuur en recreatie is een belangrijk werk- en dagbestedingsonderdeel voor mensen met een beperking. In dit werk kunnen zij heel goed participeren en een positieve bijdrage leveren.

Om de samenwerking officieel kracht bij te zetten is afgelopen dinsdag 15 december de samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen de beide organisaties. Lida Hofstede over de samenwerking: ‘We merken dat we heel goed bij elkaar passen en dezelfde visie hebben. We zijn al een poosje op weg en zien voor de toekomst nog leuke uitdagingen om aan te gaan. Samen zetten we de schouders eronder om dit geweldige project, dat al zo lang de harten van de Enkhuizer bevolking steelt voor de toekomst te behouden. In samenwerking met de gemeente maken we er iets speciaals van.’

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *