Home / Algemeen / Belevingsmonitor

Belevingsmonitor

Op woensdag 17 augustus 2016 is een groot onderzoek gestart onder toeristen/bezoekers aan Enkhuizen. De gemeente en overige betrokken partijen willen graag weten hoe u als toerist/bezoeker Enkhuizen heeft ervaren. Door inzicht te krijgen in wat u als bezoeker/toerist vindt van Enkhuizen hopen wij uw toekomstige bezoek (en dat van andere toeristen)  te verbeteren en leuker te maken! Wij horen graag uw mening over musea, attracties, winkelen, horeca, overnachten, de haven en veel meer.  In het onderzoek wordt gelegenheid geven om uw ideeën, suggesties en feedback met ons te delen!

Het invullen van het onderzoek duurt maar 10 tot 12 minuten en helpt ons enorm in het verbeteren van onze dienstverlening in Enkhuizen.

Het onderzoek is eenvoudig in te vullen op uw mobiele telefoon of tablet.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

Kent u mensen die Enkhuizen recentelijk hebben bezocht? Dan kunt u het onderzoek altijd met hen delen! Alvast dank hiervoor.

Namens stichting Stadsmanagement, Rabobank West-Friesland en overige betrokken partijen alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

“Samen maken we Enkhuizen nog leuker!”

1 comment

  • Goejemorgen! Hab jou nook een plaaz voor en Camper 5 m. 2 persooen en een hund van vandaag freydag 30.3.18 tot maandag 2.4.18 of nu 1.4-2.4.
    Pardon me niederlands …
    Groutjes SylviaZweers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *