Home / Geen categorie / We zijn geopend, met maatregelen

We zijn geopend, met maatregelen

We zijn geopend, met maatregelen

Camping de Vest is ondanks alles geopend! Dat mag, mits wij ons de volgende voorwaarden van de aangescherpte maatregelen van de rijksoverheid voldoen: “Op locaties zoals vakantieparken gaat gelden dat men maatregelen moet treffen om mensen 1,5 meter afstand te laten houden. Als men hiertoe niet in staat is dan mogen gemeenten deze locaties sluiten.”  

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om ons park te verlaten (toegang tot het park zal ontzegd worden en hier krijgt u schriftelijk bericht van).

RIVM maatregelen

Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

 Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)!
 1,5m afstand houden, overal!
 Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!
 Geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact!
 Tot 1 juli blijft het sanitair dicht. (mits RIVM anders besluit)
 1 juli gaat het sanitair open met aangepaste maatregelen om 1,5 meter afstand te waarborgen.

Richtlijnen RIVM

Camping de Vest maatregelen

Op Camping de Vest gelden:

 U kunt alleen gebruik maken van een kampeerplaats indien u met uw eigen partner/eigen gezin komt. 
 Receptie: maximaal 1 gast per balie medewerker mag naar binnen. Stel indien mogelijk uw vragen per mail of telefonisch.
 Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen, met name in onze toiletgebouwen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen. Wij maken extra schoon, maar u zult begrijpen dat wij niet na elk gebruik de contactpunten kunnen schoonmaken. Om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen zullen wij de toiletgebouwen sluiten ten tijde van een schoonmaakronde. 
 U kunt bezoek ontvangen op het park.(Maar houdt rekening met 1,5m afstand)
 Op het gehele bedrijf staan wij weer samenscholing toe: dus ook opa/oma,kleinkinderen etc maar dient er nog wel 1,5m aangehouden te worden. 
(dit is van kracht tot dat maatregelen worden aangepast vanuit het RIVM)

Annuleren

Op dit moment is het Corona virus geen geldige reden voor kostenloos annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekeringWelk kunt u kosteloos uw vakantie verplaatsen.

Voucher/betalen bij aankomst

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken gewoon door kan gaan. Heeft u gezien het virus toch geen zin in de vakantie dan hebben wij daar begrip voor. Als gastvrij bedrijf willen wij onze gasten zoveel mogelijk tegemoet komen in deze tijden. Vandaar dat wij werken met een voucher regeling. 

Omdat wij nieuwe boekingen tegemoet willen komen. Raden wij aan om pas te betalen bij aankomst. Zodat u geen risico loopt als het corona virus weer roet in het eten gooit. Zo kunnen wij gemakkelijk bij annulering op gronden van het Coronavirus de reservering kosteloos annuleren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *