Home / Geen categorie / We zijn geopend, met maatregelen.

We zijn geopend, met maatregelen.

Camping de Vest is ondanks alles geopend! Dat mag, mits wij ons aan de volgende voorwaarden van de aangescherpte maatregelen van de rijksoverheid voldoen: “Op locaties zoals vakantieparken gaat gelden dat men maatregelen moet treffen om mensen 1,5 meter afstand te laten houden. Als men hiertoe niet in staat is dan mogen gemeenten deze locaties sluiten.”  

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om ons park te verlaten (toegang tot het park zal ontzegd worden en hier krijgt u schriftelijk bericht van).

RIVM maatregelen

Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

 • Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)!
 • 1,5m afstand houden, overal!
 • Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!
 • Geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact!

Camping de Vest maatregelen

Op Camping de Vest gelden:

 • U kunt alleen gebruik maken van een kampeerplaats indien u met uw eigen partner/eigen gezin komt. 
 • Receptie: maximaal 1 gast per balie medewerker mag naar binnen. Stel indien mogelijk uw vragen per mail of telefonisch.
 • Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen, met name in onze toiletgebouwen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen. Gebruik deze om contactpunten schoon te maken. Wij maken extra schoon, maar u zult begrijpen dat wij niet na elk gebruik de contactpunten kunnen schoonmaken. Om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen zullen wij de toiletgebouwen sluiten ten tijde van een schoonmaakronde. 
 • U kunt geen bezoek ontvangen op het park.
 • Op het gehele bedrijf staan wij samenscholing niet toe: dus ook geen opa/oma, kinderen en kleinkinderen.

Annuleren

Op dit moment is het Corona virus geen geldige reden voor kosteloos annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering. Wel kunt u kosteloos uw vakantie verplaatsen.

Voucher

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken gewoon door kan gaan. Heeft u gezien het virus toch geen zin in de vakantie dan hebben wij daar begrip voor. Als gastvrij bedrijf willen wij onze gasten zoveel mogelijk tegemoet komen in deze tijden. Vandaar dat wij werken met een voucher regeling. 

Op dit moment geldt dat reserveringen vanaf 4 mei niet kunnen worden omgeboekt of geannuleerd met als reden het corona-virus. Wij adviseren u het even af te wachten, aanbetalingen kunnen desgewenst in overleg opgeschort worden.

Vakantie samenstelling mag niet meer?

Het kan zijn dat u van plan was samen met een ander gezin of met vrienden op vakantie te gaan. De overheid verbiedt deze samenkomst. Wij kijken graag met u naar mogelijkheden om u vakantie, op een andere manier, eventueel alsnog te laten doorgaan. 

2 comments

 • Best mensen,

  Is het sanitair bij jullie geopend? Kunnen we dus voor juni met een tentje gewoon boeken, en als de maatregelen niet strenger worden, gewoon komen en bij jullie kamperen?
  Dee vraag omdat ik van alle campings hoor dat ik alleen mag komen met kampeermiddel met eigen sanitair, en dat de toiletgebouwen en douches zijn gesloten.

 • Jan en Wietske Slot

  Goedemorgen,
  Wij zijn al een paar keer een weekend bij jullie geweest en zouden graag woensdag 24 juni tot en met zondag 28 juni met de camper weer langs komen. Een plek op het veld zou super fijn zijn. We zijn gezond en hebben geen verkoudheid e.d we zijn ons bewust van de extra regels die nu nodig zijn. We zijn met 2 volwassen . Ik hoor graag de mogelijkheden .
  Met vriendelijke groeten Jan en Wietske Slot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *